'ANNAMASTE' - DE PRAKTIJK VOOR JOU!
Polyenergetische therapie 

Het eerste (intake-)gesprek is altijd gratis. Zo kun je rustig kennismaken en kun je al je vragen kwijt. Soms kan een klein advies je al op weg helpen.
Misschien loop je al jaren rond met vragen of is het moment gekomen, dat je af wilt van steeds terugkerende problemen. Of heb je juist wel een visie op hoe je de toekomst in wilt, maar heb je gewoon een luisterend oor en een andere kijk nodig om de stap te maken. 
Doe het voor jezelf!
 
Een uitgebreide vorm van psychotherapie, met moderne vormen als hypno- en regressietherapie, innerlijk kind werk, NLP en energiewerk. Hierdoor kan de therapie exact worden aangepast aan voorkeuren, weten en kunnen.
 
De basis van deze therapie is het rand-kerngesprek; uitgangspunt is jouw hulpvraag en deze techniek geeft meer inzicht in oorzaak en gevolg.
Het aanbod aan activiteiten en leermomenten is afgestemd op jou als persoon en op het doel dat jij voor ogen hebt. Je hoeft niet creatief te zijn om op een creatieve manier te worden geholpen de draad weer op te pakken of je doel te bereiken.
 
op zoek naar jouw doel
Communicatie, praten - luisteren - herhalen, wordt als cement gebruikt om de verschillende technieken naadloos aan elkaar te verbinden.
 
Kortdurende therapie, met gesprekken ééns per twee of drie weken, heeft veelal niet meer dan 4 tot 6 sessies nodig om het gewenste resultaat te behalen.
 
En realiseer je, dat een polyenergetische    sessie resultaat gericht is en tegelijkertijd                                             wordt ervaren als een goed gesprek.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint