'ANNAMASTE' - DE PRAKTIJK VOOR JOU!
Voetreflextherapie

Spirituele doe- en ervaarbeurs Paterswolde
Spirituele doe- en ervaarbeurs Paterswolde Op 8 april 2018 ben je van harte welkom op de beurs in het familiehotel Paterswolde van 11.00 - 17.00 uur. De entree is gratis.
Ik ben aanwezig voor korte demonstraties voetreflextherapie tegen een geringe vergoeding én de verkoop van de Loffs armbanden. 

Deze therapie zorgt voor bewustwording - waar "sta" je, waar "loop" je heen, waar vind je jouw weg, en bovenal: wat heeft jouw lijf je te vertellen??
 
De gedachte achter de filosofie van voetreflextherapie - de eenheid van lichaam en geest - is dat "ziek zijn" een signaal is van een verstoring.
 
Organen, beenderen en weefsels hebben een reflexpunt op de voet. De punten op de voet, waar gevoelens ontstaan van o.a. pijn, prikkeling en jeuk, geven aan dat en waar er een probleem is ontstaan.

Voetreflextherapie kan ondersteuning bieden bij allerhande klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, depressie, angst en andere lichamelijke problemen.
Maar ook bij een tekort aan energie door spanningen of werkdruk kan de behandeling verlichting geven. 
 
Als deze verstoringen zijn opgeheven kan het lichaam in staat zijn zichzelf te genezen. 
 
Tijdens de behandeling, die ruim een uur in beslag neemt, worden beide voeten behandeld door het geven van druk op de reflexpunten en een zachte ontspannende massage.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint