'ANNAMASTE' - DE PRAKTIJK VOOR JOU!
Aankomende activiteiten:


Actueel:

**EHBO en meer

Cursus e.h.b.o-, reanimatie en AED én kinder e.h.b.o.lessen! Locatie: "De Verdieping" - Nijverheidsweg 4 - boven in Ten Boer.
De lessen worden gegeven door Patrick Luider, instructeur en eigenaar van Trust & Care in Ten Boer.
De cursus wordt afgesloten met een erkend diploma. Voor gastouders is het mogelijk een apart examen af te leggen voor het verkrijgen van een NIKTA-diploma.
De lessen: heldere uitleg, ondersteuning bij de oefeningen én het wegnemen van onzekerheid. De groepen bestaan uit 
8 - 10 personen.
De kosten bedragen €140,-- inclusief boek. Het is mogelijk dat u een bijdrage krijgt via uw aanvullende zorgverzekering of uw werkgever. 
De lessen zijn gepland op donderdag 5, 12, 19 en 26 april 2018 van 19.00 - 22.00 uur. Bij voldoende deelname worden de cursussen ook gegeven in mei en juni 2018.
Aanmelding kan via info@annamaste.nl of via Facebook met een persoonlijk bericht via de pagina "Annamaste - de praktijk voor jou"!

**Reiki-samen - in de praktijk

Binnenkort kun je weer een behandeling krijgen/oefenen in de praktijk met anderen, die Reiki hebben gevolgd aan de Gaykingastraat 43 in Ten Boer!! Laat even weten als je aanwezig wilt zijn! Afhankelijk van de groepsgrootte kan dit samen bezig zijn met Reiki ook plaatsvinden in "De Verdieping"

**Workshop Ver"beeld"en - Victoria Wonen

deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Victoria Wonen op een nog nader te bepalen datum in mei 2018 aan de Gaykingastraat 43 in Ten Boer.
Alle materialen zijn aanwezig (zelf tijdschriften meenemen is wel plezierig). De kosten bedragen € 5,--. Meldt u zich wel even aan via een PB/Facebook, whatsapp of email.

**Yoga in Ten Boer

wordt gegeven door Lopke Groenewold van Aanyoga. Informatie over de lessen én opgave rechtstreeks bij Lopke: www.aanyoga.nl
vanaf april 2018 worden de lessen gegeven in haar eigen studio
"Studio Aan Yoga Ten Boer" aan de Hendrik Westerstraat 17a
in Ten Boer. 
Lopke, bedankt voor de mooie tijd, voor je geweldige lessen en veel succes met alle plannen op de nieuwe locatie!

Terugblik:

**Lesmarathon OBS De Huifkar

Op 16 maart 2018 was ik aanwezig tijdens de lesmarathon die ieder jaar wordt georganiseerd door onderwijzeres Jolanda van Dijk voor de kinderen uit groep 8. Zij zijn van 's ochtends 08.00 uur tot 24.00 uur in school aanwezig voor lessen en workshops. Het was weer een heel goed verzorgde dag waar ook ik, tijdens het geven van korte stoelmassages, van heb mogen meegenieten.

**Lentefair op zaterdag 3 maart 2018

De lentefair - georganiseerd door de Weggeefwinkel Ten Boer - werd gehouden op zaterdag 3 maart 2018 van 11.00 - 17.00 uur in het Dorpshuis van Ten Boer.
Tijdens deze fair kon u Nepalese gezinnen ondersteunen door de aankoop van Loffs armbanden. Ook te zien/en te koop waren schilderijtjes gemaakt met was (encaustic) en voorbeelden  van collages, zoals deze gemaakt kunnen worden tijdens de workshops Ver"beeld"en.

**Kerstmarkt OBS De Huifkar

Op 21 december 2017 nam ik deel aan de Kerstmarkt in De Huifkar. Een sfeervolle markt met allerhande activiteiten. De Loffs armbanden kregen de nodige aandacht.

**Ladiesnight

Op vrijdag 8 december 2017 was ik met de Loffs armbanden aanwezig op de Ladiesnight bij BijLucet in Ten Boer.
Kleinschalig, gezellig en goed bezocht. De armbanden werden goed verkocht. Dank daarvoor (ook namens de vrouwen uit Nepal die deze armbanden vervaardigen!)

**NoordsterVrouwenbeurs 2017

Op 14 en 15 oktober a.s. nam ik deel aan de NoordsterVrouwenbeurs 2017 in Veendam met de praktijk én de Loffs armbanden (en meer). Twee spectaculaire dagen die zeker de moeite van het bezoeken waard waren voor mannen, vrouwen én kinderen. 

** Lesmarathon "de Huifkar"

Op 6 april 2017 heb ik meegewerkt aan de lesmarathon op de 
OBS "de Huifkar" in Ten Boer om tijdens deze lange dag voor de leerlingen van groep 8 een korte stoelmassage te geven. 


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint