'ANNAMASTE' - DE PRAKTIJK VOOR JOU!
Logo
Logo
De Verdieping

De Verdieping

De Verdieping is niet alleen een sfeervolle groepsruimte maar De Verdieping staat ook voor verdieping in onderwerpen die gericht zijn op jouw interesses en welbevinden.

Hier vindt je thema- en andere activiteiten georganiseerd door mij naast de activiteiten van mijn praktijk én door mij of andere docenten/begeleiders, afhankelijk van het onderwerp.


Geplande activiteiten

EHBO - reanimatie

In april 2018 is er gestart met de cursus EHBO-compleet door 
Patrick Luider van Trust & Care - de cursus wordt gegeven tijdens 4 avonden van 3 uur. De cursus wordt afgesloten met de diploma's EHBO én EHBO voor kinderen.
De eerstvolgende serie lessen worden gepland voor het najaar.
Een welkome aanvulling voor hen die werken in de zorg of als coach, therapeut of mantelzorger én voor u als particulier.
Aanmelding kan via mail, telefonisch of via een PB op Facebook!


Reiki-samen: Reiki ervaringen delen en samen Reiki beoefenen op maandag. Aanmelden kan altijd - de kosten bedragen 5  euro per keer.
Afhankelijk van de groepsgrootte worden de avonden gehouden in
"De Verdieping" of in de praktijk.


NLP: In september 2018 starten we weer en
wordt de ruimte gebruikt voor een intervisiegroep NLP ... met ondersteuning jouw kennis verder uitdiepen en een groep
samenstellen? Laat dat even weten!
Creatief ver"beeld"en:

deze workshop wordt georganiseerd in "de Verdieping of in samenwerking met Victoria Wonen aan de Gaykingastraat 43 in Ten Boer!
Alle materialen zijn aanwezig (zelf tijdschriften meenemen is wel plezierig). De kosten bedragen € 5,--. Meldt u zich wel even aan via een PB/Facebook, whatsapp of email.

Met kleuren en materialen beeld geven aan jouw verhaal, jouw wensen, ideeën, verlangen en vragen. Om bezig te gaan met ver"beeld"en zijn alleen tijdschriften, foto's, schaar en lijm nodig.  Creativiteit is niet nodig, wel het enthousiasme om er mee aan de slag te gaan.
De kosten bedragen 10 euro voor materiaal en koffie/thee. Eigen tijdschriften meenemen is plezierig.
Deze avond wordt gehouden naast de praktijk - bij "Victoria Wonen", Gaykingastraat 43, Ten Boer


De Verdieping is een verlengstuk van deze praktijk en bevindt zich aan de Nijverheidsweg 4 - boven in Ten Boer.

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.